Adakah Siri Poker Dunia Sedunia akan berlaku pada tahun 2020

Sambutan tahunan ke-51 World Series of Poker secara rasmi ditangguhkan pada 20 April 2020 kerana masalah keselamatan yang berkaitan dengan wabak COVID -19. Siri kejohanan poker live terbesar dan terkaya di dunia akan menghadiahkan sejumlah gelang emas WSOP tahun ini, dengan 101 acara yang pada awalnya dirancang untuk berlangsung dari akhir Mei hingga pertengahan Julai, tetapi ditangguhkan selama-lamanya sempena acara tersebut. cuti dari tempat poker langsung selama berbulan-bulan. permulaan pokerpelangi wabak.

Ketika penundaan siri pertama kali diumumkan, penganjur menunjukkan mereka berharap dapat menjadualkan semula, walaupun mungkin dengan jadual yang disemak semula, untuk beberapa waktu pada musim gugur.

“Kami komited untuk melakukan lawatan World Series of Poker ke perjudian dalam talian tahun ini, tetapi masa tambahan diperlukan untuk meneruskan skala tradisional kami sambil mengutamakan kesejahteraan tetamu dan kakitangan,” kata CEO. dari WSOP, Ty Stewart pada masa itu.

Ty Stewart di Majlis Induksi Poker Hall of Fame. Lebih dari enam bulan kemudian, belum ada kemas kini rasmi mengenai apakah dan kapan WSOP 2020 akan berlangsung secara langsung.

Pemain Kad menghubungi pihak media Stewart dan WSOP mengenai kemas kini 26 Oktober, tetapi masih belum mendapat sambutan. Beberapa anggota penting kakitangan media WSOP dikeluarkan selama bulan-bulan pertama wabak itu, dan banyak sejak itu dipecat secara rasmi.

senarai poker dalam talian:

bandarqq
mandiriqq
rajapoker88
pokerpelangi
dewasamurai
jasapoker
maniaqq
77dewa
pokerqq
daftar poker online
zatpoker
pokermaja