Tokoh poker Anita K sangat dihormati

Bagi Anita K, dengan rasa cinta dan hormat: Ini adalah penghormatan kepada Anita K., yang baru-baru ini meninggal dunia akibat penyakit Alzheimer. Dia tidak pernah bermain poker sebelumnya, walaupun saya berusaha memperkenalkannya ke permainan. Namun, ia patut mendapat pujian.

Dalam beberapa cara, pemain poker berkelah adalah jenis khas. Mereka mencari halangan mental permainan dan menikmati peluang untuk berhubung dengan seseorang secara kuasi-sosial. Pemain poker cenderung menipu: mereka menggertak dan mengambil pot pada acara-acara tertentu. Ini benar-benar sah dan memang merupakan aspek penting dalam permainan mandiriqq lawatan.

Sekarang, rakan seperjuangan saya, Anita, bukan jenis itu. Anda tidak boleh menipu: syarat untuk menang di poker. Namun, ketika kami memulakan hubungan kami, saya fikir saya akan memperkenalkan permainan kepadanya. Kami pernah singgah di kasino tempatan dalam perjalanan ke pesta. Dia duduk di belakang saya semasa saya bermain. Saya dapat melihat betapa bosannya dia dengan segera; jadi kami pergi lebih awal, dan saya jarang mengulas poker dengannya selepas itu.

Anita adalah seorang wanita dengan kredibiliti terhebat, dan juga seorang yang cantik dalam segala hal. Kami bertemu dalam keadaan berduka pada tahun 1996, tidak lama selepas kematian isteri saya dan, pada suatu ketika pada awalnya, suami Anita. Kami menjadi kawan rapat kerana saya semakin mengetahui tentangnya, dan sangat mengagumi dia.

Kemungkinan itu ada kaitannya dengan masa kecilnya. Anita dan kembarnya dilahirkan di London sebelum Perang Dunia II. Seperti yang sering anda ingat, semasa tahun-tahun awal anda, Nazi pernah menjatuhkan bom di kota yang gelap. Keluarganya terselamat.

Dengan banyak bakat, dia adalah antara orang yang paling murah hati dan penyayang yang pernah saya temui. Seorang seniman profesional yang luar biasa, dia mengajar pembuatan cetakan kepada seseorang di sekolah seni dan studio tempat dia tinggal. Dia sering mengajak mereka menggunakan wartawan hebat di studionya, garaj yang telah diubahsuai. Suaminya adalah seorang seniman yang mencipta cahaya yang indah dan kaca berwarna. Selama bertahun-tahun, Anita berkhidmat sebagai presiden Citizens Make Los Angeles, sering menunjukkan kerjanya.

senarai poker dalam talian:

bandarqq
mandiriqq
rajapoker88
pokerpelangi
dewasamurai
jasapoker
maniaqq
77dewa
pokerqq
daftar poker online
zatpoker
pokermaja